SSV Katwijk

Onze Schietsportvereniging Katwijk bestaat al sinds 1983. Sinds 2011 zijn wij gevestigd in een mooie, nieuwe accommodatie in het sportpark “De Krom” te Katwijk. Ons gebouw ligt aan de westzijde van een voormalige vuilnisbelt aan de noordkant van Katwijk aan de rand van de wijk Hoornes-Rijnsoever op de grens van gemeente Noordwijk. Het adres is Olympiaweg 1 en is bereikbaar via de Biltlaan en de Huizingalaan te Katwijk. Deze locatie is ook zeer gemakkelijk vanuit de regio (via de A44 en N206) en vanuit het centrum van Katwijk (Koningin Julianalaan, Biltlaan en Huizingalaan) te bereiken. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

In de standaard opstelling zijn in het schietsportgebouw 12 banen voor 100 meter geweer schieten, 6 banen voor 25 meter vuistvuur of geweer, 6 banen voor 50 meter vuistvuur of geweer, een aparte ruimte met 8 banen voor 10-12 meter klein kaliber of luchtwapens. Verder hebben we een ruime kantine, een kantoor en een spreekkamer. De schietbanen van 25 en 50 meter worden bij gelegenheid omgezet naar elke gewenste afstand tussen 10 en 100 meter.

SSV Katwijk heeft een sterk groeiende aanwas van nieuwe leden. Daarbij geldt, wie het eerst komt, het eerst maalt. De vereniging telt de laatste jaren steeds meer leden, hoe drukker hoe beter, dat betekent dat de vereniging groeit en we een extra avond open kunnen gaan. Al is dat nog wel afhankelijk van nog een aantal andere factoren. Ook willen we de groei gestaag laten plaats vinden niet in één klap zodat de nodige begeleiding en training veilig en plezierig verloopt. Hierdoor kan een wachtperiode of lijst worden ingesteld.

De 100 meter baan in Katwijk bespaart menig schutter de lange ritten naar het noorden en richting de Veluwe en de vele schutters uit de westelijke provincies kunnen bij ons terecht voor een overdekt en volledig indoorschiet ervaring met altijd gelijke en aangename omstandigheden. Dus ook gelijke kansen. Het heeft inmiddels de onderlinge competitie en wedstrijd scores al een een heel wat punten doen stijgen.

Reacties zijn gesloten.